авточасти

Политика на бисквитките

Защита на личните данни. Конфиденциална политика

Съобразно Закона за защита на личните данни в сила от 01.01.2002 г., ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право на достъп до собствените си ЛИЧНИ ДАННИ, които е въвел или са станали достояние на portalzchasti.bg при ползване от него на УСЛУГИТЕ, както и на поправка на тези ДАННИ.

Приемайки настоящите Условия ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, които са регистрирали потребителско име ID и парола изрично се съгласяват предоставените от тях ЛИЧНИ ДАННИ да бъдат обработвани от portalzchasti.bg по електронен път- в случай на поискана доставка на стока или услуга и при необходимост от помощ от служител на portalzchasti.bg

Всички доброволно предоставени от ПОТРЕБИТЕЛЯ ДАННИ и други ДАННИ, които го идентифицират в процеса на ползване на УСЛУГИТЕ се съхраняват, обработват и използват от portalzchasti.bg за целите на поддръжка на определени функционалности на УСЛУГАТА и за целите на рекламата.

portalzchasti.bg изрично уведомява ПОТРЕБИТЕЛЯ, че няма лица, които могат да получават ЛИЧНИ ДАННИ на ПОТРЕБИТЕЛЯ с рекламни цели, без съгласие на ПОТРЕБИТЕЛЯ.

portalzchasti.bg си запазва правото да използва IP адресите на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, юридически процедури или за да се спазят настоящите условия.

Личната кореспонденция на потребителите е строго конфиденциална и няма да бъде нарушавана, променяна или четена без изричното съгласие и/или указание на потребителя.

 

Достъп, Потребителско име и Парола, Сигурност

ПОТРЕБИТЕЛЯТ получава желаните от него ПОТРЕБИТЕЛСКО ИМЕ (ID) и ПАРОЛА и достъп до всички УСЛУГИ на portalzchasti.bg, след като извърши процеса на регистрация.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ е отговорен за поддържане на конфиденциалността на получените ПОТРЕБИТЕЛСКО ИМЕ , ПАРОЛА и е изцяло отговорен за всички дейности, достъпът, до които се извършват с неговите ПОТРЕБИТЕЛСКО ИМЕ и, ПАРОЛА.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява да уведоми незабавно portalzchasti.bg за всяко неоторизирано използване на ПОТРЕБИТЕЛСКОТО си ИМЕ и ПАРОЛА или за всяко друго нарушаване на сигурността ; да прекратява достъпа до УСЛУГИТЕ (log off) в края на всяка сесия (след използването им).

В случай на загубване (забравяне) на ПАРОЛАТА, portalzchasti.bg ще генерира автоматично нови на регистрираната от ПОТРЕБИТЕЛЯ електронна поща  през системата за регистрация.

portalzchasti.bg не носи отговорност за каквито и да е щети и загуби, възникнали поради неспазване на разпоредбите на настоящата точка.

 

PEГИCTPAЦИЯ ЗA ИЗΠOЛЗBAHE HA portalzchasti.bg

 Зa дa изпoлзвa portalzchasti.bg зa cĸлючвaнe нa дoгoвopи зa пoĸyпĸo-пpoдaжбa нa cтoĸи, Πoлзвaтeлят cлeдвa дa въвeдe избpaни oт нeгo имe и пapoлa зa oтдaлeчeн дocтъп , c ĸoeтo ce cчитa, чe e пpиeл нacтoящитe oбщи ycлoвия.

 

(2) Имeтo и пapoлaтa зa oтдaлeчeн дocтъп ce oпpeдeлят oт Πoлзвaтeля, чpeз извъpшвaнe нa oнлaйн peгиcтpaция в caйтa нa Дocтaвчиĸa в плaтфopмaтa portalzchasti.bg, cъoбpaзнo пocoчeнaтa в нeгo пpoцeдypa. Πoлзвaтeлитe имaт възмoжнocт дa извъpшвaт пopъчĸи дocтaвĸa нa cтoĸи и пpoфил oт coциaлнитe мpeжи fасеbооk и gооglе.

 

(3) C пoпълвaнe нa дaннитe cи в пoтpeбитeлcĸaтa ĸoшницa и нaтиcĸaнe нa бyтoнa "Πopъчaй", Πoлзвaтeлят дeĸлapиpa, чe e зaпoзнaт c тeзи oбщи ycлoвия, cъглaceн e c тяxнoтo cъдъpжaниe и ce зaдължaвa бeзycлoвнo дa ги cпaзвa.

 

(4) Дocтaвчиĸът пoтвъpждaвa извъpшeнaтa oт Πoлзвaтeля пopъчĸa пo eлeĸтpoннa пoщa. Cъздaвa ce aĸayнт нa Πoлзвaтeля и мeждy нeгo и Дocтaвчиĸa възниĸвaт дoгoвopни oтнoшeния.

 

(5) Πpи извъpшвaнe нa peгиcтpaциятa или пopъчĸaтa Πoлзвaтeлят ce зaдължaвa дa пpeдocтaви вepни и aĸтyaлни дaнни. Πoлзвaтeлят ce зaдължaвa пpи пpoмянa cвoeвpeмeннo дa aĸтyaлизиpa дaннитe, пocoчeни в peгиcтpaциятa или пopъчĸaтa cи.

 

Бисквитки и подобни технологии

 

Вашите права  

При определени обстоятелства, имате права съгласно приложимите закони за защита на личните дани и във връзка с вашите лични данни.

Ако желаете да упражните някое от изброените по-долу права, моля, изберете настройките на профила си / настройките за поверителност или се свържете с нас чрез  контактната форма:

Право да поискате  достъп до личните си данни . Това ви дава възможност да получите копие от личните си данни, които съхраняваме и да проверите дали са законно  обработвани.

Право да поискате коригиране на личните Ви данни, които имаме за вас. Това ви дава възможност  да коригирате всички непълни или неточни данни, които имаме за вас. Въпреки това  може да се наложи да проверим точността на новите данни, които ни предоставяте.

Право да поискате ограничаване на обработката на личните Ви данни. Това ви дава възможност  да се свържете с нас с искане за преустановяване на  обработката на личните Ви данни.

Право да поискате заличаване на личните Ви данни. Това право Ви дава възможност да се свържете с нас с искане за  изтриване или премахване на  личните Ви данни, когато няма основателна причина, за да продължим да ги обработваме. Освен това, имате право да поискате да изтрием или премахнем вашите лични данни, когато успешно сте упражнили правото си да възразите срещу обработването , когато имате съмнение, че  е възможно да сме обработили вашата информация не в съответствие със законовите изисквания  или от когато се изисква да изтрием личните Ви данни, за да бъдем в съответствие със законовите изисквания. Моля, имайте предвид, че за определени цели може да сме законово задължени да съхраняваме Вашите лични данни.  

Право на възражение срещу обработването на личните Ви данни,  когато е основано  на легитимен интерес  и има основание за ваши конкретни интереси, което ви кара да се противопоставите на обработката на личните Ви данни на това основание, като смятате, че обработването нарушава Ваши основни права и и свободи. Имате право да възразите. 

 

Право да оттегляте вашето съгласие за обработването на личните Ви данни имате по всяко време. Това не засяга законосъобразността на обработката, която вече сме извършили на основание  предварително дадено Ваше съгласие. 

 

Авторски права

 

Освен ако не е изрично упоменато, цялото съдържание на този сайт, включително текста, графиките, снимките и запазените знаци са собственост на portalzchasti.bg  и са защитени от международните закони за защита на авторските права.

 

Предложения

 

portalzchasti.bg  . приветства коментари и предложения възникнали при разглеждане или ползване на сайта относно подобряване на съдържание, конструкция и др. елементи по сайта. Като всички тези идеи, предложения и коментари ще бъдат считани като собственост на portalzchasti.bg  и portalzchasti.bg  ще има правото да използва и разпросранява, да развива и продава без изричното съгласие на автора им – във всякакъв вид, форма и технология позната сега и или в бъдеще и преносителят се отказва от всякакви искове за права върху тези идеи и предложения сега и за в бъдеще.

 

Законодателство

 

Този сайт е създаден и се контролира от portalzchasti.bg  регистрирана по законите на Република България. Законодателството на Република България ще се прилага при спазването на общите условия. Всички възникнали спорове при ползването на този сайт ще се отнасят и решават съда на Република България и всички страни се съгласяват изрично, че приемат юрисдикцията на този съд

 

Общи разпоредби

1. Настоящите Общи условия могат да бъдат променяни по всяко време от portalzchasti.bg  с оглед подобряване на качеството на  услугите.

2. portalzchasti.bg  си запазва правото да променя общите условия по всяко време. Промените се поместват на  страницата на сайта и са в сила от деня на публикуването им. Като е задължение на потребителите на сайта да проверяват актуализациите на Общите условия.

 

3. portalzchasti.bg  не носи отговорност: 
     - за това, че услугите не отговарят на вашите изисквания
     - за коректността, актуалността и сигурността на комуникацията, информацията и съдържанието
     - че сайтът ще бъде непрекъснато достъпен без технически проблеми
     - за пропуснати ползи или нанесени вреди в следствие употребата на сайта

4. Настоящите общи условия уреждат отношенията между "Кисьов Инвесмънт" ЕООД, гр.Баня, ул.Средна Гора 10 и лицата- ползватели на услугите на сайта www.portalzchasti.bg


5. www.portalzchasti.bg е сайт за малки обяви в областта на авточасти, гуми и части за селскостопанска и строителна техника. www.portalzchasti.bg е собственост на "Кисьов Инвесмънт" ЕООД. В настоящите Общи условия ""Кисьов Инвесмънт" ЕООД ще бъде идентифициран и със собственото си предприятие- сайта iwww.portalzchasti.bg.

6. Всяко лице, което е заредило на браузъра си www.portalzchasti.bg или е било пренасочено към него, следва да се запознае внимателно с настоящите Общи условия и ако лицето не желае да стане ползвател на услугите на www.portalzchasti.bg, ако не желае да предоставя данни и информация и да има достъп до данни и информация, следва незабавно да напусне сайта.